ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθησαν οι δράστες της φονικής επίθεσης σε καθολική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη (upd)

«Εκφράζω για άλλη μια φορά τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια» είπε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Α.Γερλίκαγιά

Συνελήφθησαν οι δράστες της φονικής επίθεσης σε καθολική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 20:09) Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγιά ανακοίνωσε τη σύλληψη δύο ατόμων για την αιματηρή επίθεση στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός πολίτη.

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι ο πολίτης που σκοτώθηκε λέγεται Tuncer Cihan και έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που έκαναν τη σύλληψη.

«Σήμερα το πρωί συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για φόνο που προκάλεσαν τον θάνατο του πολίτη μας Tuncer Cihan στη συνοικία Σαριγέρ της Κωνσταντινούπολης κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας στην εκκλησία Σάντα Μαρία.

Συγχαίρω την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης και τους ηρωικούς αστυνομικούς μας που εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Εκφράζω για άλλη μια φορά τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους συγγενείς του πολίτη μας που έχασε τη ζωή του», έγραψε.

Στιγμές πανικού στην εκκλησία

Την ίδια ώρα, βίντεο ντοκουμέντο κυκλοφόρησε στα τουρκικά ΜΜΕ από την στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί μέσα στην καθολική εκκλησία.

Οι δύο δράστες μπαίνουν στην εκκλησία την ώρα που δεκάδες πιστοί παρακολουθούν την κυριακάτικη λειτουργία.

Αρχίζουν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άντρα. Ο κόσμος πέφτει στο πάτωμα για να σωθεί μέσα στον πανικό.

Η στιγμή της εισβολής στην καθολική εκκλησία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.