ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα περιμένουμε την τελική καταμέτρηση – Μην εγκαταλείψετε τις κάλπες»

Μήνυμα νίκης από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα περιμένουμε την τελική καταμέτρηση – Μην εγκαταλείψετε τις κάλπες»

Με τον «αέρα»του νικητή έχει αρχίσει να κινείται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενώ η καταμέτρηση των ψήφων για τις τουρκικές εκλογές συνεχίζεται και ορισμένοι αναλυτές εκφράζουν την εκτίμηση ότι ως το τέλος ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου μπορεί να επικρατήσει.

«Το γεγονός ότι οι εκλογές της 14ης Μαΐου διεξήχθησαν με ειρήνη και ηρεμία αποτελεί έκφραση της δημοκρατικής ωριμότητας της Τουρκίας» έτσι αρχίζει το μήνυμα του Ερντογάν και συνεχίζει:

«Ενώ οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν σε μια τόσο θετική και δημοκρατική ατμόσφαιρα και ενώ η καταμέτρηση των ψήφων βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, η βιαστική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα αποτελούσε σφετερισμό της εθνικής βούλησης».

«Χαιρόμαστε που η εμπιστοσύνη του έθνους μας αντανακλάται στη συνεχιζόμενη καταμέτρηση των ψήφων. Θα ήθελα να ζητήσω από όλους τους συναδέλφους και τους φίλους μου να μην εγκαταλείψουν σε καμία περίπτωση τις κάλπες μέχρι να οριστικοποιηθούν επίσημα τα αποτελέσματα» επισημαίνει δε.

«Συγχαίρω όλους τους συμπολίτες μου που ψήφισαν στο όνομα της δημοκρατίας και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε κάθε έναν από αυτούς» καταλήγει το μήνυμα του Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.