ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο κόσμος παρακολουθεί “live” τη βαρβαρότητα του Μ.Νετανιάχου»

Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό «βαμπίρ»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο κόσμος παρακολουθεί “live” τη βαρβαρότητα του Μ.Νετανιάχου»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το πρωί της Τετάρτης (29/5), εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στον Ισραηλινό πρωθυπουργό τονίζοντας πως «ο κόσμος παρακολουθεί “live” τη βαρβαρότητα του Μ.Νετανιάχου».

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό «βαμπίρ».

Απευθυνόμενος στην ΚΟ του κόμματός του, (AKP) o Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι «καμία χώρα δεν είναι ασφαλής εάν το Ισραήλ δεν υποχρεωθεί να συμμορφωθεί με το διεθνές δίκαιο».

Αυτή η «γενοκτονία, η θηριωδία και η βαρβαρότητα πρέπει να σταματήσει από μια ενωμένη συμμαχία της ανθρωπότητας προτού ο Νετανιάχου και το δίκτυο δολοφόνων του βγουν εκτός ελέγχου» σημείωσε ο Ερντογάν.

«Η δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθερία του λόγου και του Τύπου, τα δικαιώματα των γυναικών και των παιδιών πεθαίνουν επίσης, ενώ η ανθρωπότητα πεθαίνει στη Γάζα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Σιωνισμός αποκαλύπτεται σε όλο τον κόσμο» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.