ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ρ.Τ.Ερντογάν στους νέους αξιωματικούς του τουρκικού ναυτικού: «Ματαιώνουμε κάθε είδους απόπειρες κατά της εθνικής μας ασφάλειας»

Δηλώσεις για το Αιγαίο και πως θα συμπεριφέρεται η Τουρκία

Ρ.Τ.Ερντογάν στους νέους αξιωματικούς του τουρκικού ναυτικού: «Ματαιώνουμε κάθε είδους απόπειρες κατά της εθνικής μας ασφάλειας»

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του στην τελετή αποφοίτησης των δοκίμων του Τουρκικού Ναυτικού που πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση της Ναυτικής Ακαδημίας του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας στην Τούζλα, αναφέρθηκε στη στήριξη του στους Τουρκοκύπριους «αδελφούς» ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Αιγαίο.

«Η στάση μας απέναντι στις επιθετικές ενέργειες στο Αιγαίο είναι ήδη γνωστή σε όλους τους συνομιλητές μας» τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να προσθέσει ότι «υπερασπιζόμαστε μέχρι τέλους τα δικαιώματα και τους νόμους των Τουρκοκυπρίων αδελφών μας στην Ανατολική Μεσόγειο».

Συνεχίζοντας επεσήμανε ότι «ενώ ματαιώνουμε κάθε είδους απόπειρες κατά της εθνικής μας ασφάλειας, καταβάλλουμε επίσης ειλικρινείς προσπάθειες για την εδραίωση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή μας».

«Δεν θα αμαυρώσουμε την ανεξαρτησία μας. Δεν θα αφήσουμε τη σκιά της κηδεμονίας να ριχτεί πάνω στη δημοκρατία μας. Δεν θα επιτρέψουμε καμία εξουσία πάνω από την εθνική βούληση.

Δεν θα θρηνήσουμε τις ψυχές των μαρτύρων μας. Θα προστατεύσουμε την πατρίδα μας, τη σημαία μας, το κάλεσμα στην προσευχή, που είναι το σημάδι της ανεξαρτησίας και του μέλλοντός μας, με κόστος τη ζωή μας, όταν χρειαστεί» σημείωσε ο Ερντογάν για να προσθέσει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα είμαστε ούτε πειθήνια πρόβατα μπροστά στην πίεση ούτε θα επιδιώξουμε περιττές περιπέτειες. Θα κάνουμε αυτό που αρμόζει στην Τουρκία και στο έντιμο τουρκικό έθνος. Όλα αυτά θα τα πετύχουμε μαζί σας, με την αποφασιστικότητα, το θάρρος και τη θυσία σας, των αξιωματικών του ναυτικού μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.