ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σεισμός στην Τουρκία: Αυτή είναι η 24χρονη αθλήτρια που έστειλε μήνυμα στους διασώστες από τα συντρίμμια (φωτο)

Στο σημείο επιχειρεί και η ΕΜΑΚ

Σεισμός στην Τουρκία: Αυτή είναι η 24χρονη αθλήτρια που έστειλε μήνυμα στους διασώστες από τα συντρίμμια (φωτο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για την 24χρονη αθλήτρια του βόλεϊ και τον ανήλικο που είναι εγκλωβισμένοι κάτω από συντρίμμια κτηρίου στην Αντιόχεια, καθώς η περιοχή είναι μια από αυτές της Τουρκίας που επλήγησαν σφοδρά από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

Η 24χρονη Γκιοσντέ Οζτούρκ βρίσκεται στα ερείπια κτηρίου που έχει καταρρεύσει στην Αντιόχεια, όπου επιχειρούν μεταξύ άλλων σωστικών συνεργείων η 1η και η 2η ΕΜΑΚ.

Η κοπέλα η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο ΑΝΤ1, είναι αθλήτρια, είχε καταφέρει να ειδοποιήσει την Πολιτική Προστασία για το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκεται αλλά και πως κοντά σε εκείνη υπάρχουν και άλλοι ζωντανοί.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως εκτός από την 24χρονη αθλήτρια βόλει, εγκλωβισμένες είναι δύο ακόμα κοπέλες αλλά και ένα αγοράκι τεσσάρων ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.