ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρκία: Βρέφος 20 ημερών σώθηκε μετά από 60 ώρες κάτω από τα χαλάσματα (φωτο-βίντεο)

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του

Τουρκία: Βρέφος 20 ημερών σώθηκε μετά από 60 ώρες κάτω από τα χαλάσματα (φωτο-βίντεο)

Στην τουρκική επαρχία Χατάι εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές στα χαλάσματα κτιρίου, μετά τον διπλό φονικό σεισμό.

Οι διασώστες με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μετά από 60 ώρες ένα αγοράκι μόλις 20 ημερών, τον Kerem Ağırtaş, ο οποίος βρισκόταν παγιδευμένος μέσα στο δωμάτιό του και κρατούσε στο χέρι του μία τούφα από τα μαλλιά της μητέρας του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο τα σωστικά συνεργεία με πολύ προσεκτικές κινήσεις τον απομάκρυναν από το σημείο και στη συνέχεια στρατιώτες που βρίσκονταν εκεί του έβαλαν καθαρά και ζεστά ρούχα.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Η συγκεκριμένη εικόνα πολύ γρήγορα έγινε viral και έκανε τον γύρο του διαδικτύου ενώ πολλοί αυτόπτες μάρτυρες ξέσπασαν σε κλάματα όταν είδαν το μωράκι να κρατάει στο χέρι του τα μαλλιά της μητέρας του.

resim11_22326075 0x0-1675934636709
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
0x0-1675934636989
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.