ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Oργή για ιμάμη που καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα τους το βράδυ της 28ης Μαΐου

Στο τζαμί ακολούθησε επεισόδιο ανάμεσα στον Ιμάμη και έναν διαμαρτυρόμενο πολίτη

Τουρκία: Oργή για ιμάμη που καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα τους το βράδυ της 28ης Μαΐου

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media και δείχνει έναν ιμάμη να παροτρύνει τους πιστούς του κατά τη διάρκεια της προσευχή της Παρασκευής να οπλιστούν το βράδυ της Κυριακής

«Προετοιμάστε τα όπλα σας το βράδυ της 28ης Μαΐου, τα δύο μου όπλα είναι γεμάτα, 80 χρόνια περιμέναμε!», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Ιμάμης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, BirGün ο οποίος αναμεταδίδει το βίντεο αναφέρεται πως ο ιμάμης συχνά κάνει προπαγάνδα υπέρ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο τζαμί ακολούθησε επεισόδιο ανάμεσα στον Ιμάμη και έναν διαμαρτυρόμενο πολίτη, ενώ στη συνέχεια φαίνεται από πλάνα να τον βγάζουν έξω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.