ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: Παρέμβαση Ρ.Τ.Ερντογάν για την δολοφονία γάτας (βίντεο)

Στην Τουρκία οι γάτες είναι ιδιαιτέρως αγαπητές

Τουρκία: Παρέμβαση Ρ.Τ.Ερντογάν για την δολοφονία γάτας (βίντεο)

O Τούρκος πρόεδρος, Ρ.Τ.Ερντογάν, παρενέβη στην δολοφονία του γάτου Eros.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανταποκρίθηκε στο περί δικαίου αίσθημα των πολιτών, οι οποίοι αξιώνουν την παραδειγματική τιμωρία του άνδρα που σκότωσε εν ψυχρώ το τετράποδο στην Κωνσταντινούπολη και αφέθηκε ελεύθερος.

Επικοινώνησε με τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος ανακοίνωσε την διεξαγωγή νέας δίκης, και του δήλωσε πως παρακολουθεί προσωπικά την υπόθεση.

Το hashtag #Δικαιοσύνη για τον Έρος (#ErosicinAdalet) τρεντάρει στο τουρκικό Χ (πρώην Twiiter) και η φωτογραφία του νεκρού γάτου φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα πολλών μεγάλων εφημερίδων. H Hürriyet έχει αφιερώσει πολλά άρθρα για τον Eroς και τον «δολοφόνο Ιμπραχίμ».

Το βίντεο συνοδεύεται με την ανάρτηση:

«Ο Έρως και όλη η οικογένειά του είναι εδώ…

Χωρίς ντροπή ήρθε και η οικογένεια του δολοφόνου…»

Στην Τουρκία οι γάτες είναι ιδιαιτέρως αγαπητές και κυκλοφορούν ανάμεσα στους ανθρώπους ανέμελες.

Σκληρές εικόνες από τον θάνατο του Eros

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.