ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τουρκία: Συνελήφθησαν 32 άτομα – Κατηγορούνται ότι προετοίμαζαν επιθέσεις σε χώρους λατρείας

Συνελήφθησαν σε εννέα διαφορετικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας

Τουρκία: Συνελήφθησαν 32 άτομα – Κατηγορούνται ότι προετοίμαζαν επιθέσεις σε χώρους λατρείας

Σύμφωνα με ανακοίνωση των τουρκικών αρχών, σήμερα συνελήφθησαν 32 ύποπτοι, που φέρονται να είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους,

Κρίθηκαν ύποπτοι ότι προετοίμαζαν επιθέσεις εναντίον συναγωγών, εκκλησιών και κατά της ιρακινής πρεσβείας.

Μια πηγή ασφαλείας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι αυτά τα 32 άτομα συνελήφθησαν σε επιδρομές που έκαναν δυνάμεις ασφαλείας και οι τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών (MIT) σε εννέα διαφορετικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας.

«Δύο από τους υπόπτους (…) είχαν πάει σε συναγωγές και εκκλησίες», τόνισε η πηγή, κάνοντας λόγο επίσης για έναν τρίτο άνδρα που σχεδίαζε επίθεση εναντίον της ιρακινής πρεσβείας.

Σύμφωνα με αυτή την πηγή, οι τρεις ύποπτοι θεωρούνται σημαντικά μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τουρκική αστυνομία ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα μια μεγάλη έρευνα σε 32 πόλεις σε όλη τη χώρα και τη σύλληψη περισσότερων από 300 ατόμων για φερόμενες σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.