ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΤRT: «Ο Ερντογάν ζήτησε από τον Μακρόν Rafale και SAMPT»

Άγνωστη η αντίδραση του Γάλλου προέδρου

ΤRT: «Ο Ερντογάν ζήτησε από τον Μακρόν Rafale και SAMPT»

Σύμφωνα με το τουρκικό TRT, ο Ερντογάν ζήτησε από τον Μακρόν συνεργασία προκειμένου η Τουρκία να προμηθευτεί το αντιαεροπορικό SAMPT και παράλληλα να έχει πρόσβαση στην τεχνογνωσία του συστήματος που κατασκευάζει ιταλογαλλική κοινοπραξία.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ ωστόσο ο Τούρκος πρόεδρος δεν έμεινε εκεί αλλά ζήτησε και την προμήθεια πολεμικών αεροσκαφών Rafale στην περίπτωση που δεν θα εγκριθεί η προμήθεια των F-16 από τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού σταθμού Open στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, απόστρατοι αξιωματικοί ανέφεραν σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Τούρκος πρόεδρος δεν συζήτησε το Σάββατο το βράδυ με τον Γάλλο ομόλογό του μόνο για το αντιαεροπορικό σύστημα, αλλά και για την προμήθεια αεροσκαφών Rafale – τα οποία έχει προμηθευτεί η Ελλάδα – εάν δεν υπάρξει θετική κατάληξη για τα F-16 που έχει ζητήσει από τις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, δεν ανέφεραν ποια ήταν η αντίδραση του Μακρόν στο αίτημα Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.