Τρόμος για 31χρονη στη Λάρισα: Συνελήφθη 58χρονος που την έσυρε από τα μαλλιά & την εγκατέλειψε στην ερημιά

Όλα έγιναν όταν αρνήθηκε να συνευρεθεί με άνδρες, όπως είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ

Τρόμος για 31χρονη στη Λάρισα: Συνελήφθη 58χρονος που την έσυρε από τα μαλλιά & την εγκατέλειψε στην ερημιά

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, έπειτα από καταγγελία μιας 31χρονης υπηκόου Λευκορωσίας, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι έναν 58χρονο άνδρα, κατηγορούμενο για μαστροπεία, εξύβριση και σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., η 31χρονη βρέθηκε στη Λάρισα την περασμένη Πέμπτη προκειμένου να εργαστεί, για λίγες ημέρες, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Oταν αρνήθηκε να συνευρεθεί με άνδρες, όπως είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ, ο 58χρονος συλληφθείς την οδήγησε σε άγνωστη αγροτική ερημική περιοχή και όπως η ίδια κατήγγειλε, πέταξε έξω από το αυτοκίνητο τα προσωπικά της πράγματα και, ασκώντας σωματική βία, τραβώντας την από τα μαλλιά, την εξωθούσε να βγει και η ίδια από το αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 31χρονη ενημέρωσε αστυνομικούς σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια κατήγγειλε τον πρώην εργοδότη της με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να παραμένει κρατούμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.