ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Η 54η ουκρανική Ταξιαρχία έχασε το 60% της δύναμής της – Ρωσικά Ka-52 «εξαέρωσαν» 120 Ουκρανούς στο Vuhledar

Οι δυνάμεις του Κιέβου βομβαρδίζουν αδιαλείπτως τις γέφυρες στη Χερσώνα

Βίντεο: Η 54η ουκρανική Ταξιαρχία έχασε το 60% της δύναμής της – Ρωσικά Ka-52 «εξαέρωσαν» 120 Ουκρανούς στο Vuhledar
Βίντεο που απεικονίζει τους άνδρες της 54ης Ταξιαρχίας των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας να αρνούνται να πολεμήσουν είδε το φως της δημοσιότητας καθώς μέσα σε λίγες ημέρες πολέμου η ταξιαρχία έχασε το 60% του προσωπικού της και του εξοπλισμού της στο Χάρκοβο από τα συνεχή αεροπορικά και πυραυλικά πλήγματα των ρωσικών δυνάμεων.
Σε άλλη επιθετική ενέργεια ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα επιτέθηκαν στο Vuhledar κοντά στο Μπάκχμουτ όπου και κατέστρεψαν ένα ουκρανικό τάγμα εξοντώνοντας πάνω από 120 Ουκρανούς στρτατιώτες.
Το Κίεβο έχει διαθέσει μεγάλο μέρος των εφεδρειών του στο Μπάκχμουτ και στο Σεβέρσκ ελπίζοντας ότι θα καθυστερήσει τους Ρώσους αρκετά πριν στραφούν προς την Χερσώνα.
Η Χερσώνα για τους Ουκρανούς είνα το μέτωπο στο οποίο θεωρούν πως μπορούν να έχουν σημαντικές επιτυχίες ενώ συνέχισαν και το βράδυ των βομβαρδισμό των τριών γεφυρών της περιοχής προσπαθώντας να αποκόψουν τις ρωσικές δυνάμεις της Χερσώνας από τις οδούς ανεφοδιασμού της Κριμαίας.
Oι Ρώσοι χρησιμοποιούν για τον ανεφοδιασμό τους κυρίως την γέφυρα Αντονόφσκι η οποία αν και έχει υποστεί αρκετές ζημιές ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρωσική εφοδιαστική σύνδεση αλλά όχι για την κυκλοφορία αμάχων και πολιτών.
Η κατάσταση στην Χερσώνα είναι περίπλοκη και οι Ουκρανοί έχουν συγκεντρώσει αρκετές δυνάμεις για να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στους Ρώσους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.