ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο-ντοκουμέντο από την πτώση του ελικοπτέρου στην Εύβοια

«Έπεσε 300 μέτρα από την ακτή και βυθίστηκε μέσα σε 1,5 λεπτό» λένε οι κάτοικοι

Βίντεο-ντοκουμέντο από την πτώση του ελικοπτέρου στην Εύβοια

Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση του ιδιωτικού ελικοπτέρου Α-109 στην βόρεια Εύβοια  είδε πριν λίγο το φως της δημοσιότητας.

Είναι η στιγμή που πέφτει και ακούγεται και η έκρηξη.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αχλαδίου, Αλέκος Ευσταθίου δήλωσε πριν από λίγο ότι «Κάτι συνέβη στον αέρα με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα. Έπεσε 300 μέτρα από την ακτή και βυθίστηκε μέσα σε 1,5 λεπτό».

«Τρέξαμε γρήγορα στην παραλία, μήπως βρούμε κανένα στοιχείο αλλά τίποτα δεν βρέθηκε κάτι.

Έχει χαθεί μέσα στην θάλασσα, αλλά δεν μπορούμε να το εντοπίσουμε γιατί έχει αλλάξει χρώμα το νερό. Έχουμε ειδοποιήσει του πάντες».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο εκτελούσε δρομολόγιο από Μαντούδι προς Βόλο όταν ξαφνικά έχασε επαφή με την Πολεμική Αεροπορία.

Επί τόπου σπεύδουν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδής της και ο δήμαρχος Μαντουδίου.

 «Το ελικόπτερο έπεσε στην παραλία Αχλαδίου μπροστά στο σπίτι μου», είπε νωρίτερα στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Μαντουδίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.