ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο-σοκ: Ουκρανική οβίδα σκοτώνει νεαρή ρωσόφωνη βουλευτή στο Ντονέτσκ

Ήταν μόλις 29 ετών - Παρασημοφορήθηκε μετά θάνατον από τον Β.Πούτιν

Βίντεο-σοκ: Ουκρανική οβίδα σκοτώνει νεαρή ρωσόφωνη βουλευτή στο Ντονέτσκ

Σοκ έχει προκαλέσει διεθνώς το βίντεο του θανάτου της νεαρής ρωσόφωνης βουλευτού της DPR (Λαϊκή Δημποκρατία του Ντονέτσκ) Μαρίας Πιραγκόβα στο Ντονέτσκ από ουκρανική οβίδα.

Η νεαρή βουλευτής συνομιλούσε με μία γυναίκα όταν μία οβίδα χτύπησε το σημείο που στεκόνταν.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος και μάλιστα στο σημείο θανάτου της η μητέρας της έστεκε από πάνω της κλαίγοντας.

Ο Β.Πούτιν της απένειμε το παράσημο ανδρείας μετά θάνατον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε ότι με τα οπλικά συστήματα και τα πυρομαχικά με τα οποία τροφοδοτούν τους Ουκρανούς, οι Αμερικανοί, οι Βρετανοί ακόμα και η Ελλάδα και χτυπούν πολιτικά κτίρια στο Ντονέτσκ, ακόμα και σχολεία, οι Έλληνες που έχουν παραμείνει στην Μαριούπολη και την ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας διερωτώνται αν θα χτυπηθεί κάποια στιγμή Έλληνας από ελληνικές ρουκέτες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.