ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε 3χρονο παιδί και τη μητέρα του στον Αλμυρό

Τα σκυλιά δάγκωσαν τη γυναίκα στον γοφό και της προκάλεσαν εκδορές

Βόλος: Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε 3χρονο παιδί και τη μητέρα του στον Αλμυρό

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το πρωί της Τρίτης μια μητέρα με το 3χρονο παιδί της, καθώς την ώρα που το πήγαινε στον παιδικό σταθμό, δέχθηκε άγρια επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων στον Αλμυρό.

Η μητέρα είχε αφήσει το ένα παιδί της στο δημοτικό σχολείο και ενώ βρισκόταν στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, πηγαίνοντας προς τον Παιδικό Σταθμό, στο 3 ετών παιδάκι επιτέθηκαν αδέσποτα.

Η γυναίκα έτρεξε και το πήρε αγκαλιά για να το προστατέψει, με αποτέλεσμα τα σκυλιά να δαγκώσουν την ίδια στον γοφό και να της προκαλέσουν εκδορές.

Τελικά η γυναίκα κατάφερε να απωθήσει τα σκυλιά πήγε με το παιδί της στο Κέντρο Υγείας για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στον Δήμο Αλμυρού και στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.