ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ένοπλη ληστεία στην δισκογραφική Panic Records: Αυτός είναι ο μουσικοσυνθέτης που τραυματίστηκε (upd)

Άδειασαν δύο χρηματοκιβώτια

Ένοπλη ληστεία στην δισκογραφική Panic Records: Αυτός είναι ο μουσικοσυνθέτης που τραυματίστηκε (upd)

(Ανανέωση: 11:10)

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από το πρωί σημειώθηκε ληστεία στην δισκογραφική εταιρεία Panik Records που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είναι ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία και όπως είπε στη δημοσιογράφο της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου, βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και καταθέτει.


Τα ξημερώματα της Τετάρτης 8 Ιουνίου, σημειώθηκε ληστεία σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, ο φύλακας που βρισκόταν στο κτήριο ανέφερε ότι κουκουλοφόροι μπήκαν στη δισκογραφική, αφού πρώτα τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν στους ορόφους του 3ου όροφου κτίσματος.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Ηappy Day», «Όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα. Δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε γνωστή δισκογραφική εταιρεία, απέσπασαν δύο χρηματοκιβώτια και έφυγαν. Η πληροφορία που σας μεταδώσαμε και είναι διασταυρωμένη, είναι ότι υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματισμένος.»!

Και τόνισε: «Είναι ένας συνθέτης, πολύ γνωστό όνομα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι σοβαρά τραυματισμένος. Οι δυο κουκουλοφόροι τον βρήκαν στο στούντιο, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον χτύπησαν. Έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο.»

Και συνέχισε λέγοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τον φύλακα δεν τον τραυμάτισαν. Αυτό που μου είπε ο άνθρωπος που συνομίλησα, είναι πως οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν πως η δουλειά έγινε με πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί χρησιμοποιήθηκε μια πίσω πόρτα που είναι γνωστή στους γνώστες του κτιρίου και ήξεραν λίγοι.

Οι ληστές ήξεραν τα χρηματοκιβώτια και τον χώρο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης… Γνωρίζουμε και το όνομά του, απλά δεν το αναφέρουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν πήγε να αντισταθεί…»!

Ο φύλακας ειδοποίησε την Άμεση Δράση, με τις Αρχές να εξετάζουν τώρα αν υπήρχαν κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.