Χαλκιδική: Ανήλικοι χτύπησαν και έδεσαν σε δέντρο 16χρονο – Τους χρωστούσε 50 ευρώ από αγορά κάνναβης

Οι δυο δράστες βιντεοσκόπησαν τα όσα συνέβησαν με το κινητό τους τηλέφωνο

Χαλκιδική: Ανήλικοι χτύπησαν και έδεσαν σε δέντρο 16χρονο – Τους χρωστούσε 50 ευρώ από αγορά κάνναβης

Ένας 16χρονος στο Στρατώνι Χαλκιδικής, δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν 17χρονο και έναν 18χρονο επειδή τους χρωστούσε 50 ευρώ από αγορά μικροποσότητας κάνναβης.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 16χρονου, το μεσημέρι της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 14:45, ο 18χρονος προσέγγισε το θύμα και με την μοτοσυκλέτα του τον πήγε σε ερημική δασική τοποθεσία.

Κατόπιν αποχώρησε και λίγο αργότερα επέστρεψε μαζί με τον 17χρονο.

Τότε χτύπησαν και τον έδεσαν τον 16χρονο σε ένα δέντρο χρησιμοποιώντας σχοινί και κολλητική ταινία ενώ του ζήτησαν να τους δώσει 400 ευρώ λόγω της οφειλής.

Μάλιστα οι δυο δράστες βιντεοσκόπησαν τα όσα συνέβησαν με το κινητό τους τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 16χρονος όταν οι δυο δράστες αποχώρησαν κατάφερε να ειδοποιήσει τον πατέρα του, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές και εκείνες λίγο αργότερα συνέλαβαν τον 17χρονο και τον 18χρονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.