Πήραν το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας

Στα «χέρια» των αστυνομικών του «Αναζητήσεων» της Ασφάλειας Αττικής, έπεσαν ένας 61χρονος μέτρ στις πλαστογραφίες, παλιός γνώριμος των αρχών που εξαπατούσε από τράπεζες και καταστήματα μέχρι ιδιώτες, τσέπωνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και εξαφανιζόταν, αλλά και ένας 58χρονος απατεώνας ιδιοκτήτης χρηματιστηριακής στο Σύνταγμα.

Οι δυο καταζητούμενοι, μετά από εντάλματα που εκκρεμούσαν σε βάρος τους για καταδικαστικές αποφάσεις συνελήφθησαν την Παρασκευή και στη συνέχεια πήραν το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας.

Άλλαζε σπίτια και κυκλοφορούσε με οδηγό

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του 61χρονου, οι πληροφορίες λένε ότι αποτελεί παλιό γνώριμο των αρχών για αδικήματα που σχετίζονται με απάτη και πλαστογραφία.

Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών, γιατί είχε καταφέρει μέσω εταιρειών- μαϊμού που έστηνε, να αρπάξει 150.000 ευρώ δάνειο από τράπεζα και περισσότερες από 30.000 από ιδιώτες.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο καταζητούμενος άλλαζε διαρκώς σπίτια στην περιοχή των νοτίων προαστίων ενώ του άρεσε να κυκλοφορεί με leasing οχήματα στα οποία χρησιμοποιούσε οδηγό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά στον 58χρονο ο οποίος είχε ιδρύσει χρηματιστηριακή εταιρεία στο Σύνταγμα και έπεσε στα χέρια του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος του, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης τριάντα τεσσάρων ετών και ενός μηνός, καθώς και χρηματικής ποινής -49.073,514- ευρώ για απάτες.