ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χειροπέδες σε έναν 61χρονο & έναν 58χρονο – Σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδίκες για απάτες

Πήραν το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας

Χειροπέδες σε έναν 61χρονο & έναν 58χρονο – Σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδίκες για απάτες

Στα «χέρια» των αστυνομικών του «Αναζητήσεων» της Ασφάλειας Αττικής, έπεσαν ένας 61χρονος μέτρ στις πλαστογραφίες, παλιός γνώριμος των αρχών που εξαπατούσε από τράπεζες και καταστήματα μέχρι ιδιώτες, τσέπωνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και εξαφανιζόταν, αλλά και ένας 58χρονος απατεώνας ιδιοκτήτης χρηματιστηριακής στο Σύνταγμα.

Οι δυο καταζητούμενοι, μετά από εντάλματα που εκκρεμούσαν σε βάρος τους για καταδικαστικές αποφάσεις συνελήφθησαν την Παρασκευή και στη συνέχεια πήραν το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας.

Άλλαζε σπίτια και κυκλοφορούσε με οδηγό

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του 61χρονου, οι πληροφορίες λένε ότι αποτελεί παλιό γνώριμο των αρχών για αδικήματα που σχετίζονται με απάτη και πλαστογραφία.

Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών, γιατί είχε καταφέρει μέσω εταιρειών- μαϊμού που έστηνε, να αρπάξει 150.000 ευρώ δάνειο από τράπεζα και περισσότερες από 30.000 από ιδιώτες.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο καταζητούμενος άλλαζε διαρκώς σπίτια στην περιοχή των νοτίων προαστίων ενώ του άρεσε να κυκλοφορεί με leasing οχήματα στα οποία χρησιμοποιούσε οδηγό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά στον 58χρονο ο οποίος είχε ιδρύσει χρηματιστηριακή εταιρεία στο Σύνταγμα και έπεσε στα χέρια του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος του, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης τριάντα τεσσάρων ετών και ενός μηνός, καθώς και χρηματικής ποινής -49.073,514- ευρώ για απάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.