ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βενιζέλος: Η Ε.Ε. παραμένει πιστή στις υποσχέσεις της

Βενιζέλος: Η Ε.Ε. παραμένει πιστή στις υποσχέσεις της

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς υποδεχόμαστε την Κροατία ως το 28ο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας», αναφέρει σε δήλωσή του για την ένταξη της Κροατίας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Η Πολιτική Διεύρυνσης της Ε.Ε., ακόμα και στην περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύουμε, συνεχίζει να παράγει αποτελέσματα και να συμβάλει στην εμπέδωση της ειρήνης και της σταθερότητας στην Ευρώπη και, ειδικότερα, στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων. Περιοχή άμεσης γειτνίασης, με την οποία μας συνδέουν στενοί πολιτικοί, πολιτιστικοί και οικονομικοί δεσμοί», επισημαίνει ο κ. Βενιζέλος.

Και προσθέτει: «Η εμπέδωση των δημοκρατικών θεσμών και του κράτους δικαίου, η τήρηση, στην πράξη, σχέσεων καλής γειτονίας και η διευκόλυνση της οικονομικής συνεργασίας αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της διευρυνσιακής διαδικασίας με προφανή σημασία για την Ελλάδα».

«Με την ένταξη της Κροατίας, η Ε.Ε. επιβεβαιώνει, ότι η Ένωση παραμένει πιστή στις υποσχέσεις της, όταν οι υποψήφιες χώρες εκπληρώνουν στο ακέραιο τις υποχρεώσεις και τα προαπαιτούμενα», καταλήγει ο κ. Βενιζέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.