ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο προάστιο Μπνέι Μπρακ του Τελ Αβίβ

Είναι η τρίτη επίθεση μέσα σε μία εβδομάδα στο Ισραήλ

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο προάστιο Μπνέι Μπρακ του Τελ Αβίβ

Η Ελλάδα, με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταδικάζει απερίφραστα τη σημερινή αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση στο προάστιο Μπνέι Μπρακ του Τελ Αβίβ.

Το υπουργείο Εξωτερικών τονίζει πως τέτοιες πράξεις δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και στήριξη στον λαό και την κυβέρνηση του «φίλου και εταίρου μας, Ισραήλ», όπως επισημαίνει.

Σύμφωνα με προηγούμενο τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έξι νεκροί, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, είναι ο απολογισμός της αποψινής επίθεσης ενόπλου σε προάστιο του Τελ Αβίβ.

Στο ίδιο τηλεγράφημα υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή στη Χαντέρα, στο βόρειο Ισραήλ, δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν από τα πυρά ενόπλων, σε μια επίθεση για την οποία την ευθύνη ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS), ενώ στις 22 Μαρτίου, στην πόλη Μπερ Σεβά (νότια), τέσσερις Ισραηλινοί (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) σκοτώθηκαν σε επίθεση με μαχαίρι που διέπραξε ένας Άραβας Ισραηλινός, εμπνευσμένος από την ιδεολογία του ISIS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.