Ζωγράφου: Χειροπέδες σε 23χρονο που έβγαλε… όπλο σε αστυνομικούς – Κατηγορείται για ληστείες

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ήταν κατηγορούμενος για ληστείες και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του

Ζωγράφου: Χειροπέδες σε 23χρονο που έβγαλε… όπλο σε αστυνομικούς – Κατηγορείται για ληστείες

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 23χρονος που κατηγορείται για σύσταση συμμορίας που διέπραττε ληστείες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για βία κατά υπαλλήλων. Παράλληλα, αναζητούνται οι συνεργοί του.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης τεσσάρων ένοπλων ληστειών, που διαπράχθηκαν διαδοχικά πρωινές ώρες χθες, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων και σε ισάριθμα περίπτερα σε Αργυρούπολη, Βύρωνα, Υμηττό και Ηλιούπολη, ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος ως ένας εκ των δραστών των ληστειών και μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε μέσα σε κατάστημα στου Ζωγράφου.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο κατάστημα ο 23χρονος έβγαλε πιστόλι από τσαντάκι που κρατούσε και επιχείρησε να κάνει χρήση αυτού.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον αφόπλισαν, παρά την σθεναρή αντίστασή του.

Στην κατοχή του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 6 φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος ήταν κατηγορούμενος για ληστείες και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.