ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκάνδαλο κατά την υποδοχή της Εθνικής μπάσκετ γυναικών του Βελγίου! (βίντεο)

Σκάνδαλο κατά την υποδοχή της Εθνικής μπάσκετ γυναικών του Βελγίου! (βίντεο)

Τα προσβλητικά σχόλια δημοσιογράφου για τις σεξουαλικές προτιμήσεις που μπορεί να έχουν αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Βελγίου έφεραν και την απόλυση του.

Η γυναικεία εθνική ομάδα μπάσκετ του Βελγίου επέστρεψε στη… βάση της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο -μαζί με άλλα μέλη της αποστολής της χώρας στο Τόκιο- και ο Έντι Ντεμάρεζ (δημοσιογράφος του σταθμού VRT) μετέδιδε σε live streaming τις στιγμές.

Ο δημοσιογράφος όμως νόμιζε πως η live σύνδεση του ολοκληρώθηκε και ακούστηκε ζωντανά να σχολιάζει προσβλητικά τον σεξουαλικό προσανατολισμό των αθλητριών της ομάδας μπάσκετ. Συγκεκριμένα, ακούστηκε να αναρωτιέται αν είναι λεσβίες να αστειεύεται με τα ονόματά τους και να σχολιάζει πως η μία από τις αθλήτριες είναι «σαν άντρας» και «τεράστια».

Ο Έντι Ντεμάρεζ απολύθηκε από τον σταθμό VRT, ενώ εκδόθηκε μια καυστική ανακοίνωση για την συμπεριφορά του. Ο ίδιος απολογήθηκε με γραπτή του δήλωση, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εν μέσω χαράς για την επιστροφή των μεταλλιούχων, είπα κάποια πράγματα σε μια ιδιωτική συζήτηση μακριά από το στούντιο που ξεπέρασαν τα όρια. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν για το φύλο ή τον προσανατολισμό του» και απολογήθηκε στις παίκτριες για τα λόγια του.

Ωστόσο, η Κιμ Μέσταγκ δεν δέχτηκε τη συγγνώμη του και σχολίασε: «Δεν μου αρκεί. Δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Ξέρουμε πως κάποιοι θα πουν τέτοια πράγματα, αλλά ότι τα λέει ένας αθλητικός δημοσιογράφος την ώρα της δουλειάς του; Είναι πάντα λάθος όταν κάποιος κάνει κάτι τέτοιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.