ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο πιο περίεργος τραυματισμός ποδοσφαιριστή – Έσπασε το σαγόνι του με… καρότο

Ο πιο περίεργος τραυματισμός ποδοσφαιριστή – Έσπασε το σαγόνι του με… καρότο

Σε όλο τον πλανήτη έχουμε δει αρκετούς περίεργους τραυματισμούς, όμως ο Ράμι Κάιμπ φαίνεται να το… τερμάτισε, καθώς έσπασε το σαγόνι του με ένα καρότο.

Ο Σουηδός αμυντικός, Ράμι Κάιμπ τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός γηπέδου για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω υπαιτιότητας ενός καρότου.

Yπέστη κάταγμα από το καρότο

Ο αριστερός μπακ της Χέρενφεν είχε τραυματιστεί στο γήπεδο και ήταν σπίτι του όταν συνέβη το περίεργο γεγονός.

“Ο Κάιμπ δέχθηκε ένα χτύπημα στο σαγόνι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Συνέχισε να ασκείται και φυσικά επίσης να τρώει με δίαιτα, όπου τα λαχανικά είναι σημαντικά. Αλλά έφαγε ένα καρότο και προφανώς αυτό το καρότο ήταν αρκετά δυνατό. Εκεί υπέστη κάταγμα, το σαγόνι του έσπασε από ένα καρότο”, αποκάλυψε ο Ρέλοφ ντε Βράιςστο RTV Noord.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μπήκε εύκολα στη λίστα με τους πιο περίεργους τραυματισμούς παγκοσμίως και τώρα θα αναγκαστεί να κάνει ένα διάλειμμα για τουλάχιστον ένα μήνα, μέχρι να επουλωθεί αυτός ο τραυματισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα χάσει τουλάχιστον έξι από τις επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.