Ο Καϊρί Ίρβινγκ παρόλο που είναι ανεμβολίαστος αγωνίζεται πλέον κανονικά και μετά το ματς με τους Καβαλίερς ο γκαρντ των Νετς ερωτήθηκε εκ νέου για το θέμα του εμβολιασμού.

Ο Ίρβινγκ επανέλαβε την επιθυμία του να μην κάνει το εμβόλιο, ενώ θέλησε να βγάλει από πάνω του την… ταμπέλα του «πιο διάσημου ανεμβολίαστου αθλητή».

«Αυτό προσπαθώ να πω. Έχει ταυτιστεί το θέμα του εμβολιασμού με το μπάσκετ. Τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω μακριά απ’ αυτό. Όταν λέω ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο, είναι μία επιλογή ζωής. Αλλά για κάποιο λόγο μπλέκεται με το μπάσκετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζω σε έναν αληθινό κόσμο, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία, αγαπώ να παίζω με τους συμπαίκτες μου, αγαπώ να παίζω για τους Νετς, αλλά πέρασα αρκετό χρόνο μακριά για να τοι σκεφτώ και να το επεξεργαστώ. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι συμφωνούν και άλλο όχι. Προσεύχομαι για την αλλαγή των συνθηκών, όχι μόνο για εμένα, αλλά γι’ αυτούς που έχουν χάσει τη δουλειά τους καθημερινά. Δεν είμαι μόνο ένας μπασκετμπολίστας. Είναι λίγο ασεβές να με ρωτάνε κάτι τέτοιο. Δεν είναι μόνο για εμένα. Τι σημαίνει είμαι ο πιο διάσημος ανεμβολίαστος;».