ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνελήφθη ο Μ.Γκρίνγουντ – Το ντοκουμέντο που τον «καίει»!

Στα «χέρια» των αρχών μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό της συζύγου του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνελήφθη ο Μ.Γκρίνγουντ – Το ντοκουμέντο που τον «καίει»!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μέισον Γκρινγουντ με τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του η οποία γνωστοποίησε μέσα από τα social media για όλα όσα της έχει κάνει ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ήδη οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πάρει επίσημη θέση και μετά τη σχετική ανακοίνωση για το συμβάν, ανέφεραν πως ο Άγγλος έχει τεθεί εκτός ομάδας, μέχρι η αστυνομία να διαλευκάνει την υπόθεση και όλα να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τις Αρχές του Μάντσεστερ, ήδη έχει συλληφθεί ένας 20χρονος, «με την υποψία βιασμού και επίθεσης έχει αρχίσει έρευνα για το περιστατικό και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας 20χρονος συνελήφθη με την υποψία βιασμού και επίθεσης», αναφέρει η Αστυνομία.

Στο μεταξύ στα social media, έχει διαρεύσει ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο που ενοχοποιεί τον Μέισον Γκρίνγουντ στην καταγγελία της συντρόφου του για βιασμό.

Στο ντοκουμέντο ακούγεται ο Γκρίνγουντ να πιέζει την Ρόμπσον να κάνει σεξ μαζί του, ενώ αυτή αρνείται.

Ο διάλογος:

-Σήκωσε τα γ@@@να πόδια σου!

-Όχι, δεν θέλω να κάνω σεξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Δεν δίνω μία τι θέλεις, σκάσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.