Την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Άρη στο «Nick Galis Hall» αποθέωσε ο γνωστός ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Ο εκπρόσωπος σημαντικών προσωπικοτήτων του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Αντρέα Τρινκιέρι, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από 23 χρόνια.
Ο ίδιος θυμήθηκε τις μεγάλες στιγμές του Άρη και του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του ’90, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική αναβάθμιση των δύο ομάδων, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για το θέαμα και την εξέδρα στο «Παλέ».
View this post on Instagram
«Υπήρξε μια εποχή, τη δεκαετία του ’90, που η Θεσσαλονίκη αποτελούσε μία από τις αδιαμφισβήτητες πρωτεύουσες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Η πόλη ζούσε και ανέπνεε για το άθλημα, με τους δύο μεγάλους συλλόγους της, τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, να βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της μπασκετικής άνθησης.
Σταδιακά όμως, εκείνες οι ένδοξες ημέρες πέρασαν και το μπάσκετ υψηλού επιπέδου έγινε σπάνιο θέαμα στην πόλη.
Το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο, κάτι άλλαξε.
Τόσο ο Άρης όσο και ο ΠΑΟΚ δημιούργησαν εξαιρετικές ομάδες, με προπονητές δύο ανθρώπους που εκπροσωπούμε, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Αντρέα Τρινκιέρι.
Αυτός ήταν ακριβώς και ο λόγος που έπειτα από 23 χρόνια, βρέθηκα ξανά στις εξέδρες για έναν εντός έδρας αγώνα του Άρη.
Ήταν η πρώτη μου επιστροφή από εκείνον τον ιστορικό ευρωπαϊκό τελικό με την Πρόκομ, το 2003.
Οφείλω να ομολογήσω ότι τόσο ο αγώνας όσο και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετικά.
Απόλαυσα κάθε στιγμή, όπως ακριβώς απόλαυσα και ολόκληρη τη σύντομη παραμονή μου στη Θεσσαλονίκη.
Γιατί κάποιες μπασκετικές αναμνήσεις δεν ξεθωριάζουν ποτέ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.