ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Πόρτο θέλει τον Μάρκο Σίλβα στη θέση του Ζουλέν Λοπετέγι

Η Πόρτο θέλει τον Μάρκο Σίλβα στη θέση του Ζουλέν Λοπετέγι

Ο Ζουλέν Λοπετέγι δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες στην Πόρτο και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Τσάμπιονς Λιγκ (αποκλεισμός από την φάση των ομίλων) και πρωτάθλημα (ηττήθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας) τον έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Η Πόρτο το καλοκαίρι θα αλλάξει προπονητή κι ένα από τα ονόματα που εξετάζουν είναι αυτό του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι από τα πρώτα ονόματα που θα εξετάσουν οι «δράκοι», και το γεγονός ότι υπάρχει συμφωνητικό για καταβολή ποσού στην Σπόρτινγκ σε περίπτωση που αναλάβει μία εκ των Μπενφίκα ή Πόρτο, δεν φαίνεται πως εμποδίζει τους ανθρώπους του Οπόρτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ποσό αυτό φτάνει το 1 εκατ. ευρώ, αλλά αν στην Πόρτο αποφασίσουν να κινηθούν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, είναι διατεθειμένοι να το καλύψουν. Ο Μάρκο Σίλβα έχει υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με την οψιόν ανανέωσης να βρίσκεται στην πλευρά του Ολυμπιακού.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.