ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λε Μπρον: Εμφανώς εκνευρισμένος από ερώτηση δημοσιογράφου (βίντεο)

Λε Μπρον: Εμφανώς εκνευρισμένος από ερώτηση δημοσιογράφου (βίντεο)

Όταν είσαι δημοσιογράφος πρέπει πάντα να κάνεις τη σωστή ερώτηση, γιατί δεν είναι όλες οι στιγμές οι ίδιες ειδικά μετά από μια ήττα.

Κάτι τέτοιο κατάλαβε και ο δημοσιογράφος που ρώτησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αν είναι σημαντικό για τους Καβαλίερς να νικήσουν τα επόμενα δύο ματς και εκεί ακολούθησε… πάρτι!

Δείτε τον διάλογο:

ΛεΜπρόν: «Είσαι έξυπνος»;

Δημοσιογράφος: «Νομίζω».

ΛεΜπρόν: «Νομίζεις; Αν δεν υπερασπιστούμε την έδρα μας, τι θα γίνει;»

Δημοσιογράφος: «Ναι, το ξέρω, για αυτό ρωτάω».

ΛεΜπρόν: «Σε ρωτάω τι θα γίνει;»

Δημοσιογράφος: «Θα χάσετε με sweep»

ΛεΜπρόν: «Εντάξει. Απάντησε στην ερώτησή σου».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.