ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βάρντι η εναλλακτική… σε περίπτωση αποχώρησης Λουκάκου

Βάρντι η εναλλακτική… σε περίπτωση αποχώρησης Λουκάκου

Ο Τζέιμι Βάρντι προβάλλει ως ο εκλεκτός του Ρόναλντ Κούμαν για την αντικατάσταση του Ρομέλου Λουκάκου, σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Βέλγου από την ομάδα.

ο προπονητής της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν, έχει ήδη προκρίνει τον αντικαταστάτη του Λουκάκου, εξετάζοντας τον Άγγλο επιθετικό της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι.

Ο 30χρονος διεθνής που προέρχεται από μία μέτρια σεζόν με μόλις 13 γκολ, αμείβεται με 100.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο με τις «αλεπούδες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντούτοις, οι προσωπικές του φιλοδοξίες καθώς και η ενδεχόμενη μετακίνηση του Μαχρέζ στην Άρσεναλ, ενδέχεται να οδηγήσουν τον παίκτη μακριά από τη Λέστερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.