ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Δ.Γιαννακόπουλος για την επιστολή του Ολυμπιακού: «Για τα επεισόδια στο ΣΕΦ θα μας πείτε τίποτα;» (φωτό)

Δ.Γιαννακόπουλος για την επιστολή του Ολυμπιακού: «Για τα επεισόδια στο ΣΕΦ θα μας πείτε τίποτα;» (φωτό)

Σχεδόν αμέσως ήρθε η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για την επιστολή που έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στους Υπουργούς της κυβέρνησης, αλλά και στον Αθλητικό Εισαγγελέα και μεταξύ άλλων ζητά την τιμωρία του, για τα όσα «ανεβάζει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, λοιπόν, δημοσιοποίησε τη θέση του αναφορικά με τη συγκεκριμένη κίνηση των «ερυθρόλευκων», κάνοντας λόγο για… θράσος από την πλευρά τους.

«Αυτό και αν είναι θράσος… Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης… Υπάρχει κράτος; ΥΓ: Κύριοι του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο ΣΕΦ θα μας πείτε τίποτα ή όλα ήταν καλά;», ανέφερε σχετικά στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… επανήλθε με νέο ποστάρισμα, στο ίδιο ύφος. «Αντί να καταδικάσετε τα επεισόδια στο σεφ κάνετε και καταγγελίες από πάνω;;; ΝΤΡΟΠΗ! Σας πήρε χαμπάρι όλος ο κόσμος πλέον!!!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.