ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Αραβία: Ποινικό αδίκημα να φοράς την φανέλα της Μπαρτσελόνα

Σ.Αραβία: Ποινικό αδίκημα να φοράς την φανέλα της Μπαρτσελόνα

Ακόμα και ποδοσφαιρικές διαστάσεις παίρνει πλέον η διαμάχη (σε διπλωματικό επίπεδο) της Σαουδικής Αραβίας με το Κατάρ.

Οι Σαουδάραβες, όπως μετέδωσε το ιταλικό Sky, πήραν την εξής, απίστευτη απόφαση: Καθότι η αεροπορική εταιρία του Κατάρ (Qatar Airways) διαφημιζόταν μέχρι πρότινος στη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αποφάσισαν ότι όποιος συλληφθεί να φορά την εμφάνιση των «μπλαουγκράνα», που αναγράφει το όνομα «Κατάρ», κινδυνεύει με πρόστιμο 135.000 ευρώ και φυλάκιση έως και 15 χρόνια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν ολίγοις, οι φίλοι της Μπάρτσα στη Σαουδική Αραβία έχουν δύο επιλογές: Είτε να φορούν τη φανέλα της ομάδας τους με άλλο -ή καθόλου- χορηγό είτε να προμηθευτούν τη νέα εμφάνιση των Καταλανών, που θα διαφημίζει την ιαπωνική εταιρία Rakuten.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.