ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρεάλ Μαδρίτης: Στην θέση του Πέπε… ο Βαγιέχο

Ρεάλ Μαδρίτης: Στην θέση του Πέπε… ο Βαγιέχο

Ο 20χρονος, Χεσούς Βαγιέχο θα είναι ο αντικαταστάτης του Πέπε στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση της ισπανικής ομάδας.

Με μεταγραφή εκ των έσω αποφάσισαν οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης να καλύψουν το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Πέπε από την ισπανική ομάδα.

Ο εκλεκτός του Ζινεντίν Ζιντάν ακούει στο όνομα Χεσούς Βαγίεχο. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην «βασίλισσα» από το 2015 και τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός κατά σειρά στις Σαραγόσα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του μέλλοντος για τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Μάλιστα, τη φετινή χρονιά αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του γερμανικού πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 25 συμμετοχές με τους «αετούς» και φτάνοντας ως τον τελικό του Κυπέλλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι διεθνείς με όλα τα μικρά κλιμάκια της εθνικής Ισπανίας ενώ θα βρίσκεται και στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21, το οποίο θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Πολωνίας στα μέσα Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.