ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Δ. Γιαννακόπουλος: «Δικαιωθήκαμε για τις αποφάσεις μας»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Δικαιωθήκαμε για τις αποφάσεις μας»

Αναλυτικά, ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ δήλωσε στη NOVA, αρχικά, για τη μεγάλη, φετινή επένδυση: «Σίγουρα, έγινε μία μεγαλύτερη επένδυση από άλλες χρονιές. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγκάλιασε την ομάδα, είχαμε ρεκόρ εισιτηρίων και χορηγιών. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα μας αγκαλιάσουν ακόμη περισσότεροι χορηγοί και θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερο μπάτζετ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα και τον προπονητή: «Ο προπονητής με έχει κερδίσει σαν άνθρωπος γιατί είναι κύριος και πολύ καλός προπονητής, όπως έχει αποδείξει. Είναι θέματα του προπονητή το πώς θα στελεχωθεί η ομάδα».

Σχετικά με τις αποφάσεις που πήρε, μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε: «Γνωρίζουμε την ποιότητα των παιδιών που υπάρχουν εδώ και κάποιες αποφάσεις δεν δουλεύουν σε όλα τα παιδιά. Για αυτό πήραμε τέτοιες αποφάσεις και νομίζω πως δικαιωθήκαμε»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.