ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Bellator NYC: Το καλύτερο Bellator όλων των εποχών πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη

Bellator NYC: Το καλύτερο Bellator όλων των εποχών πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη

Το καλύτερο Bellator όλων των εποχών το Bellator NYC πραγματοποιήθηκε εχθές στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο ιστορικό Madison Square Garden. Για πρώτη φορά το «μικρό» πρωτάθλημα του ΜΜΑ (με το UFC να εξακολουθεί διατηρεί ακόμη τα σκήπτρα) μεταδιδόταν από το Spike tV και όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αρεσκείας τους έπρεπε να πληρώσουν (το σχετικά γνωστό PPV ή τηλεθέαση επί πληρωμή).

Στα ζευγάρια των μαχητών δύο ήταν αυτά που ξεχώρισαν.

Πρώτον η επιστροφή του »αυτοκράτορα» Fedor Emelianenko ο οποίος αγωνίστηκε αλλά έχασε από τον Matt Mitrione στα βαρέα βάρη και φυσικά η επιστροφή του ιδιόρρυθμου «γκάγκστερ» Chael Sonnen ο οποίος πραγματοποίησε νίκη έκπληξη εναντίον του Βραζιλιάνου Wanderlei Silva.

Στα άλλα αποτελέσματα της κύριας κάρτας της ημέρας ο Brent Primus νίκησε τον Michael Chandler με τεχνικό ΚΟ, ο Zach Freeman τον Aaron Pico με λαβή γκιλοτίνα και ο Douglas Lima τον Lorenz Larkin με ομόφωνη απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.