ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πήρε εκδίκηση από τους Antetokounbros η Εθνική του 2005 (φωτό, βίντεο)

Πήρε εκδίκηση από τους Antetokounbros η Εθνική του 2005 (φωτό, βίντεο)

Ακόμα μία γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ, αυτή την φορά στην Αθήνα… Και όπως είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο «είμαστε ενωμένοι και περνάμε καλά».

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στον κάλεσμα των… Antetokounbros και κατέκλεισε -μετά το ”Nick Gallis Hall και- τις κερκίδες του ΟΑΚΑ, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μια ατμόσφαιρα που έχει λείψει πολύ από τα ελληνικά γήπεδα και μακάρι να την βλέπαμε συχνότερα.

Αν και έχει μικρή σημασία, η Εθνική του 2005 κατάφερε να πάρει την άτυπη ρεβάνς για την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στο «Αλεξάνδρειο», επικρατώντας με 92-91. Μάλιστα ο Γιάννης -ένας είναι ο Γιάννης- ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο ο Γιάννης όσο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν για να διεξαχθεί αυτή η γιορτή του μπάσκετ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2018.

Εθνική 05: Παπαλουκάς, Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Κακιούζης, Μπουρούσης, Πρίντεζης

Antetokounbros: Γαρμπής, Γκίκας, Παναγιωτίδης, Τρικαλιώτης, Σαλούστρος, Κώστας Αντ., Κωτσόπουλος, Σερμαντίνι, Καμπερίδης, Χάινς, Γιάννης και Θανάσης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.