ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με Μοράτα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με Μοράτα

Δεύτερος γάμος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για τον Αλβάρο Μοράτα. Μετά τον γάμο του με την Αλίτσε στις 17 Ιουνίου στη Βενετία, ο Ισπανός συμφώνησε σε όλα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό «χτύπημα» των «κόκκινων διαβόλων».

Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Αγγλίας και συγκεκριμένα στη «Daily Express», ο 25χρονος επιθετικός εκμυστηρεύτηκε σε αγαπημένους φίλους του πως η συμφωνία του με την ομάδα στον πάγκο της οποίας κάθεται ο Ζοζέ Μουρίνιο ολοκληρώθηκε και πλέον μπορεί να θεωρείται παίκτης της Γιουνάιτεντ, καθώς είναι δεδομένο πως μεταξύ του αγγλικού κλαμπ και της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ανήκει ο παίκτης, δεν θα υπάρξει διαφωνία.

Προκειμένου μάλιστα να κλείσει το «θέμα» και να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο Μοράτα διέκοψε το ταξίδι του μέλιτος, δείγμα του πόσο επιθυμούσε την μετακίνησή του στο Νησί.

Η «χρυσή τομή» μεταξύ των κατόχων του Champions League (Ρεάλ Μαδρίτης) και αυτών του Europa League (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) αναμένεται να βρεθεί στα 60 εκατομμύρια λίρες, περίπου δηλαδή στα 68 εκατομμύρια ευρώ, με τον Μοράτα να τίθεται σε σύντομο χρονικό διάστημα αντίπαλος της πρώην ομάδας του, καθώς οι δύο σύλλογοι θα αναμετρηθούν για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.