ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουρουγουάη: Μεθυσμένος βανδάλισε το άγαλμα του Λουίς Σουάρες (φωτό)

Ουρουγουάη: Μεθυσμένος βανδάλισε το άγαλμα του Λουίς Σουάρες (φωτό)

Ένας άντρας γκρέμισε το άγαλμα που είχε στηθεί το 2016 προς τιμήν του επιθετικού της Μπαρτσελόνα.

Η πόλη Σάλτο της Ουρουγουάης δεν είναι γνωστή για πολλά πράγματα. Για την ακρίβεια ίσως και να μην την ήξερε κανείς αν δεν ήταν η γενέτειρα του Λουίς Σουάρες, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Οι συντοπίτες του Σουάρες ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του, τον Ιούλιο του 2016 έκαναν τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος, με τον ίδιο να φορά τη φανέλα της Εθνικής Ουρουγουάης και να πανηγυρίζει σηκώνοντας το χέρι του.

Μόνο που το βράδυ του Σαββάτου ένας μεθυσμένος άνδρας αποφάσισε πως το συγκεκριμένο άγαλμα δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί και το… γκρέμισε!

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ο δράστης συνελήφθη σχεδόν αμέσως, αλλά θα αποφύγει τη φυλάκιση καθώς ανέλαβε να πληρώσει τα έξοδα αποκατάστασης του αγάλματος, το οποίο ήδη βρίσκεται στα χέρια των ειδικών τεχνιτών με τους υπεύθυνους της Δημοτικής αρχής να αφήνουν στο χώρο του μνημείου το εξής επικό μήνυμα:

«Πήγα στο γάμο του Μέσι! Θα επιστρέψω σύντομα!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.