ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ο… περιοδεύων θίασος McGregor – Mayweather στο Τορόντο

Ο… περιοδεύων θίασος McGregor – Mayweather στο Τορόντο

Συνεχίζει τις εμφανίσεις που ξεκίνησε στο Λος Άντζελες ο «θίασος» του αγώνα πυγμαχίας των εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ του πρωταθλητή του ΜΜΑ Ιρλανδού Conor McGregor και του Αμερικανού πρωταθλητή της πυγμαχίας Floyd “Money” Mayweather.

Οι δύο τους και στο πλαίσιο της παγκόσμιας, όπως την ονομάζουν, περιοδείας για τον αγώνα της 26ης Αυγούστου εμφανίστηκαν στο Τορόντο του Καναδά ανάμεσα σε χιλιάδες θαυμαστές του αθλήματος (είτε ΜΜΑ είναι αυτό είτε πυγμαχία).

Ο McGregor ως είθισται αναλώθηκε σε ευθείες προσωπικές προσβολές κατά του Floyd παίζοντας άψογα αυτό το παιχνίδι ξέρει πολύ καλα να κάνει: Να προωθεί τους αγώνες του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ομάδα Floyd αλλά φυσικά και ο πρόεδρος του UFC Dana White.

Ο λόγος τα PPV, ή αλλιώς τηλεθέαση επι πληρωμής. Όσο πιο πολύ δημιουργήσουν θόρυβο για τον αγώνα τόσα περισσότερα θα είναι και τα κέρδη τους από τη μοιρασιά, που έχουν συμφωνήσει, για την τηλεθέαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.