ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Γ.Αντετοκούνμπο: Μιλάει για τα παπούτσια που χρησιμοποιεί και το περιστατικό με τον Μπάτλερ

Γ.Αντετοκούνμπο: Μιλάει για τα παπούτσια που χρησιμοποιεί και το περιστατικό με τον Μπάτλερ

Ο Αντετοκούνπο ταξίδεψε στις Φιλιππίνες στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας «Ο Greek Freak εισβάλλει στη Μανίλα» όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στα παπούτσια που χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς, εξηγώντας ότι φοράει μόνο 5-6 ζευγάρια.

«Την προηγούμενη χρονιά φόρεσα πέντε ή έξι ζευγάρια παπούτσια, οπότε αν παίξαμε γύρω στα 100 παιχνίδια, μας κάνει περίπου ένα ανά 20 αγώνες» εξήγησε αρχικώς ο σούπερ σταρ των Μπακς και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξω παπούτσια που είναι σε καλή κατάσταση. Πλέον έχω τέσσερα χρόνια στη λίγκα και έχω συνειδητοποιήσει πάντως ότι σου παρέχονται τόσα παπούτσια, που μπορείς να πετάξεις κάποια από αυτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν συνεχεία ο Αντετοκούνμπο θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον Καρόν Μπάτλερ, τον πρώην συμπαίκτη του στο Μιλγουόκι, ο οποίος πέταξε μπροστά του ένα ζευγάρι παπούτσια: «Δεν λέω ότι ήταν κακό αυτό που έκανε ο Καρόν, αλλά εμένα με σόκαρε»!
Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.