ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: Μεγάλη «έξοδος» παικτών

Ολυμπιακός: Μεγάλη «έξοδος» παικτών

Προς τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών προσανατολίζονται τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη μισή πρόκριση επί της Παρτιζάν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το αρκετά μεγάλο ρόστερ των ερυθρόλευκων είναι σαφέστατα ένα πρόβλημα το οποίο θα πρέπει να λύσει ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος έχει ήδη δείξει την προτίμησή του σε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Ανεξάρτητα με τον ερχομό του Ζιλέ στη μεσαία γραμμά ή ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί τις επόμενες μέρες με τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν υπολογίζονται φέτος από τον 45χρονο προπονητή.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αποτελεί αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο «πρόβλημα» αφού ο Ιρανός είναι 3η επιλογή στα πλάνα του κόουτς και δεν θέλει με τίποτα να μείνει σε μια ομάδα, όπου θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής σε σεζόν Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο κίνδυνος να χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα, τον φέρνει με το 1,5 πόδι εκτός Ρέντη ωστόσο υπάρχει ακόμη θολό τοπίο όσον αφορά το δανεισμό του.

Τα δημοσιεύματα για την Νότιγχαμ Φόρεστ δεν επιβεβαιώνονται, με τον παίκτη να κοιτά λύσεις στις οποίες θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα δεδομένη θεωρείται η παραχώρηση των Μάρτινς, Ελιουνούσι, Κασάμι, Ρισβάνη και Γούτα χωρίς να αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από αυτούς να φύγουν με κανονική πώληση και όχι απλά δανεικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο ισχύει και για τον Μποτία, την ώρα που ολοένα και αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Παναγιώτη Ρέτσο, τον οποίο ο Ολυμπιακός κοστολογεί με ένα ποσό μεγαλύτερο των 12 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.