ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Υπογραφη «Ολυμπιακής Εκεχειρίας» μεταξύ Ελλάδας και Καζακστάν

Υπογραφη «Ολυμπιακής Εκεχειρίας» μεταξύ Ελλάδας και Καζακστάν

Μνημόνιο συνεργασίας στον αθλητισμό, καθώς και τη διακήρυξη της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, η οποία μάλιστα αποτελεί την πρώτη διακήρυξη που γίνεται στη νεότερη εποχή, με βάση τα πρότυπα των αρχαίων χρόνων, υπέγραψε με το Καζακστάν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην ασιατική χώρα ο κ. Βασιλειάδης είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας και να ενημερωθεί για τον τρόπο αξιοποίησης και λειτουργίας τους.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού προσκάλεσε τον Καζάκο Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Saken Mussaibekov, να επισκεφτεί την Ελλάδα στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 35ου Μαραθωνίου που θα λάβει χώρα στην Αθήνα τον Νοέμβριο. Ο Saken Mussaibekov ευχαρίστησε τον Έλληνα ομόλογό του και αποδέχτηκε την πρόσκληση, επισημαίνοντας πως το Καζακστάν διαθέτει υψηλού επιπέδου ομάδα πόλο η οποία επισκέπτεται την Ελλάδα για προπονήσεις. Εκδήλωσε δε έντονο ενδιαφέρον για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στο χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Επίσης ανέφερε ότι με χαρά θέλει να επισκεφτεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας μας, καθώς είχε παρευρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ενώ τέλος ενδιαφέρθηκε για τη δυνατότητα ιατρικής υποστήριξης και αποκατάστασης Καζάκων αθλητών στη χώρα μας. Οι δυο Υπουργοί ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Ελλάδα επιβεβαιώνοντας τους στενούς δεσμούς μεταξύ των δυο χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.