ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μήνυμα ενότητας από Ιβάν Σαββίδη 

Μήνυμα ενότητας από Ιβάν Σαββίδη 

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα γραφεία της Τούμπας.

Παρόντες εκτός από τον μεγαλομέτοχο οι Γκαγκάτσης, Γκοντσάρεβα, Παπαδόπουλος, Φωτιάδης, Κυριάκος Κυριάκος, Κωνσταντινίδης, Μίχελ αλλά και ο Ραζβάν Λουτσέκσου. Η Σύσκεψη δεν αφορούσε ένα συγκεκριμένο θέμα αλλά η ατζέντα ήταν γενική. Στα γραφεία της Τούμπας συζητήθηκαν όλα τα θέματα, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά για αυτό βρέθηκε στη συζήτηση και ο τεχνικός του Δικεφάλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για τα πάντα, ήταν ήρεμος και έστειλε ενωτικά μηνύματα στους συνεργάτες του, ειδικά όταν η συζήτηση έφτασε σε θέματα που αφορούν τη συνοχή του οργανισμού. Φυσικά έγινε και κριτική από τον μεγαλομέτοχο αλλά οι διαπιστώσεις που έγιναν ήταν κοινές και αναζητήθηκαν τρόποι, να γίνει η ομάδα ακόμη καλύτερη. Γενικά ο Σαββίδης έδειξε ενδιαφέρον να λυθούν άμεσα όλα τα ζητήματα και αισιόδοξος πως θα πάρει η ομάδα αυτά που της αξίζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης σε συνάντηση του μεγαλομετόχου με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή αλλά και τον αντιπρόεδρο Δημοκράτη Παπαδόπουλου, διαπιστώθηκε η κοινή πεποίθηση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ να προχωρήσει άμεσα το νέο γήπεδο στην Τούμπα.

Πηγή: sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.