ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μετά τον Πίρλο αποσύρεται και ο Κακά από το ποδόσφαιρο

Μετά τον Πίρλο αποσύρεται και ο Κακά από το ποδόσφαιρο

Ο Αντρέα Πίρλο αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στα 38 και φαίνεται πως τον ακολουθεί κατά πόδας ο… 35άρης Κακά.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος άσος, Ρικάρντο Κακά, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη «Globoesporte» ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος να κρεμάσει τα παπούτσια του τον ερχόμενο Δεκέμβρη! «Δεν αισθάνομαι πλέον χαρά παίζοντας ποδόσφαιρο, αισθάνομαι πόνο κάθε φορά που τελειώνει ένας αγώνας. Το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται καλά τώρα και στην ηλικία των 35 ετών είναι πολύ δύσκολο να επανέρχεται κάθε φορά στα φυσιολογικά του» τόνισε ο πρώην άσος της Μίλαν.

Ο Κακά θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων μεσοεπιθετικών που «γέννησε» το ποδόσφαιρο την τελευταία εικοσαετία και η καριέρα του τόσο με την φανέλα της Μίλαν (2003-2009) όσο και με εκείνη της Σελεσάο είναι άκρως εντυπωσιακή. Τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στο MLS και αγωνίζεται για την Orlando City, όμως τίποτα δεν είναι όπως παλιά καθώς οι αντοχές του έχουν μειωθεί κατά πολύ και το ποδόσφαιρο έπαψε να είναι διασκέδαση για εκείνον.

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια; «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να ακολουθήσω μια καριέρα όπως αυτή του Ζινεντίν Ζιντάν. Σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο, πήρε το χρόνο του, συνειδητοποίησε ότι του άρεσε η προπονητική και άρχισε να δουλεύει σε ακαδημίες. Θα μπορούσα να ακολουθήσω βήματά του».

Το 2017 συνεχίζει να είναι αμείλικτο με τους «εραστές» της μπάλας…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.