ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μαγεία Αντετοκούνμπο! Πάνω και από τον Λεμπρόν το κάρφωμά του (βίντεο)

Μαγεία Αντετοκούνμπο! Πάνω και από τον Λεμπρόν το κάρφωμά του (βίντεο)

Το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάνω από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ τζούνιορ είναι και τυπικά το κορυφαίο κάρφωμα της χρονιάς στο NBA, σύμφωνα με το επίσημο top 100 της διοργάνωσης. Στη δεύτερη θέση άφησε τον Λεμπρόν Τζέιμς ο Έλληνας σούπερ σταρ.

Σε ένα παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Νιού Γιορκ Νικς, ο Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν δίστασε να περάσει ακόμη και πάνω από το κεφάλι του Τιμ Χάρνταγουεϊ τζούνιορ για να πετύχει το καλάθι, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το κορυφαίο κάρφωμα της χρονιάς για το NBA.

Σύμφωνα με τη σχετική λίστα, με τα 100 κορυφαία καρφώματα της χρονιάς, που έδωσε στη δημοσιότητα το ίδιο το NBA, ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ ξεπέρασε και τον Λεμπρόν Τζέιμς, κατακτώντας την πρώτη θέση στο top 100, στο οποίο συμμετέχει όμως και με άλλα καρφώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.