ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ίωση “χτύπησε” τον Παναθηναϊκό κι έχει αφήσει… μισή την ομάδα – Ο προπονητής και 9 παίκτες στο νοσοκομείο

Ίωση “χτύπησε” τον Παναθηναϊκό  κι έχει αφήσει… μισή την ομάδα – Ο προπονητής και 9 παίκτες στο νοσοκομείο

Ίωση “χτύπησε” τη… μισή ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς 9 ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και ο προπονητή του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης βρέθηκαν στο νοσοκομείο Υγεία.

Μισός έχει μείνει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας, αφού 9 ποδοσφαιριστές του, αλλά και ο Γιώργος Δώνης έχουν “χτυπηθεί” από μια ίωση που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό.

Μπουζούκης, Οικονόμου, Θεοχάρης, Χρήστος Δώνης, Κάτσε, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης και Καμπετσής ήταν οι παίκτες που πέρασαν την πόρτα του νοσοκομείου Υγεία από χθες το βράδυ, με τον προπονητή του Τριφυλλιού και τους τρεις πρώτους να είναι σε χειρότερη κατάσταση. Αντίθετα, ο Καμπετσής έχει ήδη πάρει εξιτήριο και από αύριο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάπως έτσι, το παιχνίδι της Πέμπτης (10/01) δημιουργεί πολλά προβλήματα στους “πράσινους”, οι οποίοι δεν έχουν στη διάθεσή τους, ούτε τον Φεντερίκο Μακέντα, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.