ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν μπόρεσε να κάνει πάλι το θαύμα: Έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 3-0 σετ από τον Ρ.Ναδάλ

Δεν μπόρεσε να κάνει πάλι το θαύμα: Έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 3-0 σετ από τον Ρ.Ναδάλ

Ήττα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην ημιτελική φάση του Australian Open, καθώς δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση απέναντι στον ασταμάτητο Ράφαελ Ναδάλ.

Παρόλα αυτά η πορεία του ως τους ημιτελικούς ενός από τα τέσσερα μεγαλύτερα τουρνουά του τένις και η νίκη απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ θα συζητιούνται για καιρό.

O Ναδάλ επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-0) σε έναν αγώνα που έγινε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 35 βαθμούς.

Σημειωτέων πως για την πορεία του στα court της Μελβούρνης ο Τσιτσιπάς θα πάρει το χρηματικό έπαθλο των 808.500 ευρώ.

Ο Ναδάλ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο σετ, πέτυχε να σπάσει το σερβίς του Τσιτσιπά μόλις στο 3ο γκέιμ και τελικά επικράτησε εύκολα με 6-2.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς έπαιξε αρκετά καλύτερα, όμως ο Ναδάλ κατάφερε να κάνει μπρείκ στο 9ο γκέιμ και κέρδισε το σετ με 6-4.

Το τελευταίο σετ ξεκίνησε με δύο μπρέικ του Ναδάλ στα πρώτα γκέιμ που σέρβιρε ο Τσιτσιπάς. Ο Ισπανός νίκησε τελικά με 6-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον τελικό ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Νόβακ Τζόκοβιτς- Λούκας Πούιγ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.