ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Ολυμπιακός: Έτσι παρατάσσει την ομάδα ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Έτσι παρατάσσει την ομάδα ο Μαρτίνς

Έτοιμες οι ενδεκάδες των Ολυμπιακού και Ντιναμό Κιέβου για τη σημερινή μεγάλη αναμέτρηση στα πλαίσια της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επεφύλασε μια έκπληξη, επιλέγοντας τον Γιασίν Μεριά για το δεξί άκρο της άμυνας και όχι τον Βασίλη Τοροσίδη και ενώ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού. Κατά τα λοιπά, οι υπόλοιποι παίκτες είναι πάνω-κάτω αυτοί που αναμενόταν, με τις επιλογές που ξεχωρίζουν να είναι του Ζιλ Ντίας αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Χασάν στην κορυφή αντί του Γκερέρο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Μεριά, Γκιγέρμε, Καμαρά, Ντίας, Ποντένσε, Φορτούνης, Χασάν.

Στον πάγκο οι: Λοντίγκιν, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Γκερέρο, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας και Τοροσίδης.

Με διάταξη 4-3-3 παρατάσσει την Ντιναμό Κιέβου στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς. Ο Μπόικο είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κετζιόρα, Μπούρντα, Σαμπάνοφ και Μικιολένκο στην τετράδα της άμυνας. Ο Σαπαρένκο αμυντικός μέσος, με τους Σερπελίεφ, Μπουγιάλσκι να έχουν ρόλο εσωτερικών χαφ. Ο Βέρμπιτς στο ένα άκρο της επιθετικής γραμμής, ο Τσιγκάνκοφ στο άλλο και ο Φραν Σολ στην κορυφή.

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Μπούρντα, Σαμπάνοφ, Μικιολένκο, Σαπαρένκο, Σερπελίεφ, Μπουγιάλσκι, Βέρμπιτς, Σολ, Τσιγκάνκοφ.

Στον πάγκο οι: Μπούσχαν, Σίντορτσουκ, Τσε Τσε, Σίντκλεϊ, Γκαρμάς, Ρουσιν, Σμιρνί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.