ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισόπαλοι ΟΦΗ και ΑΕΛ: Σε δεινή θέση οι Κρητικοί

Ισόπαλοι ΟΦΗ και ΑΕΛ: Σε δεινή θέση οι Κρητικοί

«Λευκή»​ ισοπαλία ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λάρισα στην Κρήτη. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για τους Κρητικούς.

Τα περιθώρια στένεψαν ακόμη περισσότερο για τον ΟΦΗ, που έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ στο “Θ. Βαρδινογιάννης” στο πλαίσιο της 23ης ημέρας. Οι Κρητικοί συμπλήρωσαν έτσι επτά αγώνες χωρίς νίκη, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Όσον αφορά τους “βυσσινί”, έφτασαν τους 23 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε δύο καλές ευκαιρίες, με τον Σόουζα να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ από καλή θέση στο 6′ και τον Ποτουρίδη να στέλνει τη μπάλα στην αγκαλιά του Κρίστινσον με σουτ στο 8′.

Στο 11′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νούνιτς στον Βαζ, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον ΟΦΗ να έχει πάντα τον έλεγχο, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για ένα γκολ.

Η ΑΕΛ συνέχισε να βγάζει ανακοινώσεις για τη διαιτησία και στο δεύτερο μέρος (σ.σ. έφτασε τις τρεις) την ώρα που ο ΟΗΦΗ πίεζε για να φτάσει στο γκολ, έχοντας όμως πρόβλημα στην τελική πάσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο πριν τη λήξη του ματς, οι Κρητικοί έχασαν απίστευτη ευκαιρία για να πάρουν το “τρίποντο”. Η μπαλιά βγήκε από τα δεξιά και ο Πάρσον δεν μπόρεσε να νικήσει εξ επαφής τον Κρίστινσον, που άπλωσε εξαιρετικά το κορμί του και έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.