ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οργή των οπαδών της Ρεάλ για Πέρεθ: «Φλορεντίνο παραιτήσου!»

Οργή των οπαδών της Ρεάλ για Πέρεθ: «Φλορεντίνο παραιτήσου!»

Στο στόχαστρο των φιλάθλων της Ρεάλ βρέθηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ μετά τον χθεσινό διασυρμό από τον Άγιαξ και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Champions League.

Στον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου χρεώνεται το γεγονός ότι οι «μερένχες» δεν ενισχύθηκαν κατάλληλα το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο και φυσικά του Κριστιάνο Ρονάλντο που αποτελούσε το βαρύ «όπλο» της ομάδας. Μέσα σε μία εβδομάδα η Ρεάλ έχασε δύο φορές από την Μπαρτσελόνα και από τους Ολλανδούς, και μάλιστα, μέσα στο γήπεδό της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιαξ φίλοι της ομάδας φώναζαν «Φλορεντίνο, παραιτήσου» και ίσως σύντομα σημειωθούν εξελίξεις σε πολλά μέτωπα του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.