
Την πεποίθησή του πως πρέπει να επιστρέψουν Μανωλάς και Παπασταθόπουλος στην εθνική εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δ. Σιόβας.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός, στις τελευταίες κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν’τ Σιπ και ο κεντρικός αμυντικός της Λεγκανές τόνισε ότι δεν θα πρέπει να ακούγονται άσχημα σχόλια για αυτούς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σιόβα:
«Κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα, έχουμε νέους παίκτες που είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να προσφέρουν πράγματα. Από τη μια, χάσαμε μια καλή ευκαιρία να πάμε σε μια διοργάνωση και είμαι λίγο στενοχωρημένος γιατί κι εμείς ως παλιοί έχουμε μια ευθύνη που δεν ανταπεξήλθαμε στις καταστάσεις, που μπορούσαμε να είμαστε πιο σοβαροί. Χάσαμε βαθμούς που ήταν σημαντικοί για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Με τον νέο προπονητή έχει βρει τον δρόμο της η ομάδα και φαίνεται αυτό. Θα τη δούμε βέβαια στη συνέχεια, σε τι κατάσταση θα είναι για την επόμενη διοργάνωση».
Για το θέμα με Μανωλά και Παπασταθόπουλο δήλωσε πως: «Μπορεί να γίνει το πάντρεμα εμπειρίας με νέους παίκτες. Είναι ποδοσφαιριστές επιπέδου, πρέπει να επιστρέψουν στην ομάδα γιατί μπορούν, όπως κι εγώ, να βοηθούν τους νέους παίκτες είτε μέσα στο γήπεδο είτε απ’έξω.Να φτιαχτεί το κλίμα να είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια. Να ξαναπάμε σε μεγάλη διοργάνωση και να είναι ο Σωκράτης και ο Μανωλάς εκεί. Πρέπει να έρθουν πίσω και να μην ακούγονται άσχημα σχόλια. Για μένα τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.